Συνεχείς προσπάθειες της Κοινότητας Ποσειδωνίας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο χωριό

Τοποθέτηση νέων κάδων στην παραλία Φετουρή

  • Παρασκευή, 9 Απριλίου, 2021 - 06:15

Η Κοινότητα Ποσειδωνίας, η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ζουν και κυκλοφορούν στο χωριό τους, αφουγκράζονται και εξετάζουν τα αιτήματα των Δημοτών και σε συνεργασία με την Εντεταλμένη της Δημοτικής Ενότητας και τους υπευθύνους αντιδημάρχους των Υπηρεσιών του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης προχωρούν στη φάση υλοποίησής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, αντικαταστάθηκαν στη παραλία "Φετουρή" οι παλιοί φθαρμένοι κάδοι οικιακών απορριμμάτων, έγκαιρα πριν από την Πασχαλινή και εν συνέχεια τη θερινή περίοδο, αναβαθμίζοντας αισθητικά την εικόνα της εισόδου του παραλιακού μετώπου στις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού, Αγκαθωπές και Κόμητο.

Σημειώνεται πως, πέρυσι τοποθετήθηκαν από την Κοινότητα και μικρά αυτοσχέδια παγκάκια με παλέτες για ξεκούραση και χαλάρωση απέναντι στο πιο λαμπρό ηλιοβασίλεμα του καλοκαιριού.

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης τοποθέτησε, επίσης, περισσότερους μπλε κάδους ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στη θέση Στεαστό της Κοινότητας, πάνω από το γήπεδο του Αγίου Παύλου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος αριθμός κατοίκων της περιοχής που μέσω της ένθερμης συμμετοχής τους στην ανακύκλωση, φανερώνουν τον ζήλο τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όλοι μαζί, δημότες και αρμόδιοι φορείς φροντίζουν για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο χωριό, προσπαθώντας να διατηρήσουν καθαρούς τους κοινόχρηστους χώρους του.