Επίσκεψεις του Ροταριανού Ομίλου σε δομές υγείας, φροντίδας και στα σώματα ασφαλείας

  • Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:23

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ερμουπόλεως  ,συνοδευόμενος από τον  Αντιπρόεδρο Γιάννη Καλοφωλιά και το μέλος Δέσποινα Βούρτση επισκέφτηκαν τα τρία γηροκομεία της Ερμούπολης  και προσέφεραν  φρούτα για τους τροφίμους αφού για μία ακόμα φορά  δεν υπάρχει η δυνατότητα της επίσκεψης εντός των δομών  που τους χαρίζει πάντα ιδιαίτερη χαρά .  Ευχήθηκαν επίσης στο προσωπικό  χρόνια πολλά υγεία και δύναμη για να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο έργο τους .

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ερμουπόλεως  και  το μέλος Δέσποινα Βούρτση επισκέφτηκαν  το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κ.Υ. –Μ.Υ Ερμούπολης,  όπου ευχήθηκαν στο προσωπικό χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη για να επιτελούν το επίπονο έργο τους προκειμένου να έχουμε ένα καλύτερο αύριο. Παράλληλα τους προσέφεραν τα πατροπαράδοτα γλυκά κουραμπιέδες και μελομακάρονα .               

Την ημέρα των Χριστουγέννων  τετραμελής αντιπροσωπεία του Ροταριανού Ομίλου Ερμουπόλεως, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παναγιώτη Τζαναβάρη, τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Καλοφωλιά, τον  προ Πρόεδρο Γεώργιο Ρούσσο και το Μέλος Δέσποινα Βούρτση, επισκέφτηκαν:
Tο Αστυνομικό Τμήμα, το Λιμεναρχείο,  το Νοσοκομείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου. 
Οι εργαζόμενοι των παραπάνω υπηρεσιών, αυτές τις άγιες ημέρες, είναι υποχρεωμένοι να στερούνται την οικογενειακή  θαλπωρή εκτελώντας το καθήκον τους σε δύο νευραλγικούς τομείς που είναι η ασφάλεια και η υγεία.
Οι επισκέψεις έγιναν σε ένα πολύ ζεστό κλήμα από  όλες τις υπηρεσίες όπου, αφού αντηλλάγησαν ευχές,  οι Ροταριανοί  ευχαρίστησαν όλους για τις συνεχείς παρεχόμενες υπηρεσίες και προσέφεραν τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων .