Σύρος: Εργασίες διαγραμμίσεων και τοποθέτηση νέου εξοπλισμού στο Κίνι

  • Τρίτη, 13 Αυγούστου, 2024 - 08:50

Εργασίες διαγραμμίσεων σε κεντρικά σημεία του παραλιακού μετώπου, καθώς και τοποθέτηση νέου αστικού εξοπλισμού, πραγματοποίησε στην περιοχή του Κινίου, το Λιμενικό Ταμείο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινότητας Άνω Σύρου, τοποθετήθηκαν έξι νέα παγκάκια - τέσσερα στον παραλιακό δρόμο Κίνιου - Λωτού και δύο νέα στον μόλο της περιοχής, καλαθάκια απορριμμάτων, καθώς επίσης έγινε και η εγκατάσταση και δεύτερου μεταλλικού διαδρόμου για πρόσβαση Α.μ.Ε.Α. στη θάλασσα.

"Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν απ' το Λιμενικό Ταμείο, κατόπιν σχετικών μου αιτημάτων, διότι τόσο η δημοτική μας αρχή όσο κ και εγώ προσωπικά ως πρόεδρος της Κοινότητας, εστιάζουμε εξίσου όλες τις περιοχές της Κοινότητας Άνω Σύρου.

Ευχαριστώ θερμά τόσο τον Πρόεδρο, Κωνσταντίνο Γαβιώτη όσο και τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Φραγκίσκο Βακόνδιο για την υλοποίηση των ως άνω εργασιών και την τοποθέτηση του νέου εξοπλισμού όπου αναβαθμίζει το παραλιακό μέτωπο του Κινίου.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν με την τοποθέτηση νέων φωτιστικών στο παραλιακό δρόμο Κινίου - Λωτού", σημειώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Κοινότητας, Πέτρος Ραουζαίος.

Ετικέτες: