Σαντορίνη: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 68η εθελοντική αιμοδοσία

  • Σήμερα - 8:42

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 957 αιμοδοτών, ολοκληρώθηκε η 68η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε από την "Τράπεζα Αίματος" Σαντορίνης σε συνεργασία με το κλιμάκιο του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία".

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η "Τράπεζα Αίματος", και αυτή τη φορά οι αιμοδότες της Σαντορίνης έγραψαν τη λέξη "Άνθρωπος", με άλφα κεφαλαίο, καθώς η προσέλευσή τους και στην 68η εθελοντική αιμοδοσία, ήταν συγκινητική.

Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στοιχεία στην 68η αυτή προσπάθεια συμμετείχαν 957 αιμοδότες, με σύνολο μονάδων αίματος 863, ενώ οι νέοι αιμοδότες που προστέθηκαν στην "ομάδα", ανέρχονται στους 165.

Η "Τράπεζα Αίματος" Σαντορίνης συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν στο πανθηραϊκό πανηγύρι αυτό της αγάπης αλλά και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και επιτυχία της 68ης εθελοντικής αιμοδοσίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί το κλιμάκιο της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «η Αγία Σοφία» που διενήργησε τις αιμοληψίες χωρίς κανένα πρόβλημα .

Μέχρι την επόμενη αιμοδοσία του Φεβρουαρίου καλό χειμώνα και υγεία σε όλους" αναφέρεται χαρακτηριστικά.