Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Αναζητούν απαντήσεις στη Μύκονο

  • Σήμερα - 18:15

Το αιματηρό πάζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης που έγινε το πρωί της Τρίτης στο Νέο Ψυχικό με θύμα τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτης Στάθη επιχειρούν να συνθέσουν τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το θύμα διέθετε λευκό ποινικό μητρώο και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, οι ερευνητές της ΕΛΑΣ αναζητούν απαντήσεις στο παρελθόν του και συγκεκριμένα στις επαγγελματικές δραστηριότητές του στα νησιά των Κυκλάδων, και κυρίως στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος είχε κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί των ανέμων καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000 και ήταν κουμπάρος με εργολάβο του νησιού.

Επιπλέον, στην Ίο φέρεται να είχε αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και να είχε φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους. Παράλληλα είχε αναλάβει και ένα πρότζεκτ γνωστού επιχειρηματία του real estate.

Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά, ενώ με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο συνεταίρος του τη δουλειά γραφείου.

Ίσως λοιπόν κάποιοι ενοχλήθηκαν με τις δραστηριότητές του και θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση. Πάντως οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι πιθανό να δοθούν κάποιες απαντήσεις από την ανάλυση του κινητού του θύματος.

Επίσης έχουν θέσει στο μικροσκόπιό τους ένα περίεργο περιστατικό που ίσως να συνδέεται με την υπόθεση και αφορά στην καταγγελία του θύματος το 2021 ότι άγνωστοι τον είχαν χτυπήσει με γροθιές και κλοτσιές.

πηγή: protothema