Επί χρόνια καμία παρέμβαση αποκατάστασης του δρόμου στο ύψος του ΙΚΑ στην Ερμούπολη

Σηκώνει... τον κύριο κυκλοφοριακό φόρτο

Σοβαρές φθορές φέρει η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου στο ύψος του ΙΚΑ που οδηγεί στην Ερμούπολη, αφού τα τελευταία χρόνια δεν έχει υλοποιηθεί καμία παρέμβαση αποκαταστάσεων, παρά το γεγονός πως σηκώνει τον κύριο κυκλοφοριακό όγκο των μετακινούμενων από και προς την πόλη.

Μεγάλες λακκούβες στην επιφάνειά του, αρκετές ρωγμές στην παλιά άσφαλτο, καθώς και κενά τμήματα εξαιτίας της αποκόλλησης του υλικού της επίστρωσης, έχουν διαμορφώσει συνθήκες που προβληματίζουν αναφορικά με την ασφάλεια κυρίως των δικυκλιστών, κατά τη διέλευσή τους, τις βραδινές ώρες.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος δρόμος πρέπει να δεχθεί απαραιτήτως εργασίες αποκατάστασης, όπως επίσης και νέα ασφαλτόστρωση, αφού η εικόνα του σε εκτεταμένα τμήματα, αποδεικνύει πως σε ημέρες έντονης βροχόπτωσης και κακοκαιρίας, μπορεί να σταθεί αφορμή για πτώση οδηγού μηχανής.

Μάλιστα, η ανυπαρξία σχετικών εργασιών για την ομαλοποίηση της επιφάνειάς του, μπορεί να προκαλέσει και πτώση πεζού, όταν διέρχεται από τη σχεδόν αόρατη... διάβαση πεζών.

 

Ετικέτες: