Άμεσα η αποκατάσταση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Πτώση της περίφραξης στην παιδική χαρά Πευκακίων

Από θαύμα... δεν προκλήθηκε ατύχημα σε μικρό παιδί στην παιδική χαρά Πευκακίων, τη στιγμή που “αποκόπηκε” τμήμα της περίφραξής της και έπεσε στο δάπεδο, γεγονός που όμως ήρθε να “γεννήσει” έντονη ανησυχία σε γονείς και περίοικους.

Συγκεκριμένα, προ τριών ημερών υπήρξε πτώση τμήματος του τοιχίου της περίφραξης πλησίον της εισόδου της παιδικής χαράς Πευκακίων, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένο όχημα που γειτνίαζε με το πεζοδρόμιο. Αν και παραμένει άγνωστος ο λόγος που γκρεμίστηκε το συγκεκριμένο τμήμα της περίφραξης, με φόντο το γεγονός πως η εν λόγω παιδική χαρά ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε την προηγούμενη θητεία, ωστόσο η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης - ως οφείλει - θα προχωρήσει άμεσα στην αποκατάστασή της, για την ασφάλεια των παιδιών.

Σημειώνεται πως, το τμήμα που έπεσε επί του πεζοδρομίου έφερε πάνω του τη βαριά μαρμάρινη επιγραφή της παιδικής χαράς, η οποία επίσης καταστράφηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η Τεχνική Υπηρεσία δεν αποκλείεται να εξετάσει την αλλαγή συνολικά της περίφραξης της συγκεκριμένης παιδικής χαράς, μετά από αυτοψία που θα πραγματοποιήσει σήμερα ή και αύριο.