Επισκευάστηκαν και συντηρήθηκαν τα φωτιστικά σώματα της κεντρικής κλίμακας του Δημαρχείου Σύρου – Ερμούπολης

Φωτίζουν ξανά την είσοδο του Δημαρχείου

Στην επανατοποθέτηση των δύο φωτιστικών σωμάτων στην κεντρική κλίμακα του Δημαρχιακού Μεγάρου προχώρησε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, μετά από αρκετούς μήνες, καθώς αυτά είχαν απομακρυνθεί για να επισκευαστούν και να συντηρηθούν.

Ειδικότερα, τα δύο φωτιστικά σώματα πλέον, κοσμούν ξανά την είσοδο του ιστορικού κτιρίου της πλατείας Μιαούλη, καθώς η λειτουργία τους έχει επανέλθει πλήρως, μετά από τις εργασίες που κρίθηκαν απαραίτητες.

Ο κάθε πεζός πολίτης διερχόμενος από το συγκεκριμένο σημείο, διαπιστώνει πως το κάθε ένα από τα δύο παλαιά φωτιστικά έχει δεχθεί συντήρηση τέτοια, που αισθητικά έχει φανερωθεί η ιδιαίτερη ομορφιά του, αλλά και λειτουργικά, έχει βελτιωθεί η απόδοσή του.

Πρόκειται για μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από σχετική ανάθεση των εν λόγω εργασιών, καθώς απαιτήθηκε ιδιαίτερη παρέμβαση στη βάση τους.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως τα δύο κεντρικά φωτιστικά της μεγάλης μαρμάρινης κλίμακας, αφαιρέθηκαν προ πολλών μηνών και επανατοποθετήθηκαν μόλις πριν από λίγες ημέρες.