Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων

Λειτουργία παρά την πανδημία

  • Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, 2020 - 13:01

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουν τα Μέλη και τους Φίλους μας ότι, εν μέσω πανδημίας, μπορεί το γραφείο μας να υπολειτουργεί, εμείς όμως δεν σταματάμε να εργαζόμαστε και να προσπαθούμε να φέρουμε τους στόχους μας εις πέρας.

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας Μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με τον Κοινό Διοικητή Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Γ.Ν. Σύρου - Γ.Ν.–Κ.Υ. Νάξου κ. Μιχαήλ Ζουλουφό και μας ενημέρωσε ότι την 29η Οκτωβρίου τ.ε. στην Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Γ.Ν. Σύρου και Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου, ένα από τα προς έγκριση θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν και το Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης 2020-2023 του Γ.Ν. Σύρου, στο οποίο δηλώνεται -μεταξύ άλλων- η ανάγκη δημιουργίας Ογκολογικής Υπομονάδας (Απόφαση υπ’ αρ. 358/2020).

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Ζουλουφός, το θέμα υπέρ ψηφίσθηκε ομόφωνα, οπότε ο στόχος του Συλλόγου μας και η προσωπική επιθυμία του ιδίου, πέρασε από το στάδιο της ιδέας στο «Επιχειρησιακό Σχέδιο Δράσης 2020-2023 του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου Βαρδάκειο και Πρώιο» και αποτελεί συμβατική υποχρέωση του εκάστοτε Διοικητή του Νοσοκομείου.

Το επόμενο βήμα είναι η έγκριση του Νέου Επιχειρησιακού Σχεδίου από την 2η ΔΥΠΕ Πειραιά και Νήσων.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ευχαριστούμε και δημοσίως τον Διοικητή κ. Μιχαήλ Ζουλουφό, Πρόεδρο του Δ.Σ., την κ. Καλίτσα Φραγκίσκου, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. , τον κ. Δημήτριο Κοσμά, τακτικό μέλος, την κ. Ανδρούλα Γεωργαλή, τακτικό μέλος και την κ. Αικατερίνη Καλογεράκη, τακτικό μέλος.