Ασφυκτικά γεμάτο με σκουπίδια, κεντρικό σημείο πλησίον του θεάτρου “Απόλλων”, σε ημέρα παράστασης με αυξημένη προσέλευση κόσμου

Παράπονα για εικόνες που δεν τιμούν την πόλη

Κάκιστη η εικόνα του κεντρικού σημείου συλλογής απορριμμάτων στην Ερμούπολη και συγκεκριμένα λίγα μόλις βήματα πριν την είσοδο του θεάτρου “Απόλλων”, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, οπότε και υπήρχε προγραμματισμένη θεατρική παράσταση με αυξημένη προσέλευση κόσμου.

Συγκεκριμένα, μεγάλος όγκος απορριμμάτων και ανακύκλωσης, μέσα σε σακούλες και τσάντες είχε αφεθεί για πολλές ώρες χωρίς αποκομιδή, πλησίον του κοντέινερ, με αποτέλεσμα αυτός, να διασκορπιστεί τελικά στον δρόμο.

Ποικίλα ήταν τα σχόλια από την πλευρά επισκεπτών του θεάτρου “Απόλλων”, καθώς η συγκεκριμένη εικόνα της πόλης, δεν συνάδει με τη γενικότερη φυσιογνωμία της, κυρίως σε ημέρα και περίοδο που η κίνηση στο κέντρο της παρουσιάζεται ιδιαιτέρως αυξημένη.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Αγγελική Πρίντεζη οφείλουν να πάρουν μέτρα για τη συγκεκριμένη κατάσταση, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Ερμούπολης.

Ιδανική λύση θα αποτελούσε η υπογειοποίηση κάδων και στο εν λόγω σημείο.

Ετικέτες: