Ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων για τους διερχόμενους οδηγούς

Εκκρεμότητες αποκατάστασης στον δρόμο Βάρης – Φάμπρικας

“Ανοιχτά” θέματα όσον αφορά στις αποκαταστάσεις δρόμων σε οικισμούς χωριών της Σύρου εξακολουθούν να διαπιστώνονται και να αναφέρονται από τους δημότες, καθώς είναι σε εκκρεμότητα αρκετές εργασίες ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων.

Ειδικότερα, αρκετά προβλήματα καταγράφονται στον δρόμο που συνδέει τους οικισμούς της Βάρης και της Φάμπρικας, αφού το οδόστρωμα φέρει μεγάλες φθορές, αρκετές λακκούβες, αλλά και αποκολλήσεις τμημάτων που διαμορφώνουν… παγίδες ατυχημάτων.

Τα αναπάντητα θέματα στον δρόμο που “διασχίζει” τον μεγάλο οικισμό αρχίζουν από το ύψος της παραλίας της Βάρης, όπισθεν από τις επιχειρήσεις εστίασης που λειτουργούν το καλοκαίρι και φθάνουν μέχρι το σημείο που συνδέεται ο οικισμός της Φάμπρικας.

Τα περισσότερα εξ αυτών είναι στο ύψος του Πεδίου Βολής, σημείο από το οποίο διέρχεται καθημερινά μεγάλος αριθμός οδηγών.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης οφείλει να δώσει έμφαση σε εργασίες ασφαλτοστρώσεων και τσιμεντοστρώσεων στα χωριά προκειμένου οι οδηγοί να μετακινούνται με ασφάλεια, αλλά και να αντικαταστήσει τα κατεστραμμένα εύκαμπτα πλαστικά κολωνάκια, κατά μήκος της πολυσύχναστης παραλίας.

Ετικέτες: