Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Γ. Μαραγκός και το Τμήμα Μικρών Έργων για την προετοιμασία της αθλητικής εβδομάδας “Δημήτριος Βικέλας”

Ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν για την προετοιμασία και ομαλή διεξαγωγή της αθλητικής εβδομάδας “Δημήτριος Βικέλας”, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, Γιάννης Μαραγκός και οι εργάτες του Τμήματος Μικρών Έργων, όσον αφορά στις διαμορφώσεις στην πλατεία Μιαούλη.

Η μετατροπή της σε ένα μικρό στάδιο, παράλληλα με διαμορφώσεις για μικρά γήπεδα αυτές τις ημέρες, χρειάστηκε το συντονισμό του περιορισμένου σε αριθμό προσωπικού του Δήμου και του αρμόδιου Τμήματος, ώστε η διεξαγωγή της να είναι κατάλληλη και επιτυχής, παρουσία ολυμπιονικών, παραολυμπιονικών και πρωταθλητών που έχουν κάνει περήφανη τη χώρα και ταξίδεψαν στο νησί.

Αμέσως, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, όλος ο εξοπλισμός χρειάστηκε να απομακρυνθεί, κάτι που έγινε από τους εργάτες του Δήμου, υπό τον συντονισμό του κ. Μαραγκού.

Για μία ακόμη φορά το σύνολο των ανθρώπων που δούλεψαν για την προετοιμασία της αθλητικής εβδομάδας στην πλατεία Μιαούλη, αξίζει συγχαρητηρίων.