Μεγάλη λακκούβα, αυλάκια και αποκόλληση ασφάλτου συνθέτουν ένα κακό τμήμα οδοστρώματος στη συμβολή των δρόμων Μάννα – Βάρης

Επικίνδυνη… παγίδα στο κέντρο του δρόμου

Άκρως επικίνδυνο σημείο για τη διέλευση των οδηγών μηχανών, κυρίως τις βραδινές ώρες, αποτελεί το τμήμα του δρόμου που ενώνει τη Βάρη με το Μάννα, καθώς η φθορά του είναι σε σοβαρό βαθμό και έχει προκληθεί μεγάλη λακκούβα.

Πρόκειται για ένα σημείο του δρόμου ιδιαίτερα καταπονημένο από τη συνεχή διέλευση και μετακίνηση βαρέων οχημάτων, που έχει προκαλέσει τοπική καθίζηση στο σημείο, ενώ έχει οδηγήσει και στην αποκόλληση μέρους της παλιάς ασφαλτόστρωσης.

Σημειώνεται πως αρκετοί οδηγοί μηχανών πρέπει να κάνουν ελιγμό, αν διακρίνουν εγκαίρως τη λακκούβα, ωστόσο, τις βραδινές ώρες, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν πάει να χάσουν την ισορροπία τους.

Παράλληλα, στον ίδιο δρόμο παραμένουν αυλάκια από τοποθέτηση υπόγειων δικτύων, με αποτέλεσμα, ο συγκεκριμένος δρόμος να χρειάζεται μία συνολική παρέμβαση ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης των προβληματικών σημείων. Οι αρμόδιοι οφείλουν να ανταποκριθούν το ταχύτερο για την ασφάλεια των πολιτών.