Χρυσό για τη "ΝΗΣΟ 7 Μποφόρ" σε Διεθνή Διαγωνισμό Μπύρας

  • Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου, 2019 - 13:40

Χρυσό μετάλλιο για τη «ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ» στην κατηγορία των «Baltic Porters», των Porters με υψηλό αλκοόλ, στο διαγωνισμό «Brussels Beer Challenge, 2019».

Στον διαγωνισμό που κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα σε διαφορετική πόλη του Βελγίου και φέτος έγινε στην Μόνς, συμμετείχαν ζυθοποιεία από 50 χώρες όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Γερμανία και την Αγγλία, τη Μαλαισία, την Αυστραλία, την Ταιβάν, την Κίνα και χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Οι 1650 μπύρες που έλαβαν μέρος, κρίθηκαν αποκλειστικά και μόνο για τη γεύση τους με την διαδικασία της «τυφλής γευσιγνωσίας» από 90 επαγγελματίες ζυθοκριτικούς από 27 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο http://www.brusselsbeerchallenge.com/en H τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Γάνδη.

Για τη "ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ": Αν δεν ήταν μία μαύρη ΝΗΣΟΣ, θα’ταν σφοδρή καταιγίδα στο «τρίγωνο των ανέμων» μεταξύ Τήνου, Δήλου και Μυκόνου, εκεί όπου βρίσκεται η ζυθοποιία μας.

Η "ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ" είναι μια μπύρα με σκοτεινό χαρακτήρα και 7% αλκοόλ. Εκλεκτές, καβουρδισμένες και καραμελωμένες βύνες συνδυάζονται αρμονικά για να προσδώσουν αρώματα καφέ και κακάο Σκούρο χρώμα, σχεδόν μαύρο, με μπεζ, πληθωρικό και κρεμώδη αφρό που έχει διάρκεια και αφήνει εξαιρετική δαντέλα στο ποτήρι. Είναι η τέλεια μπύρα για το χειμώνα. Συνοδεύει υπέροχα ξηρούς καρπούς, πικρή σοκολάτα ή ένα καλό malt whisky. Σ

ε λίγες ημέρες κυκλοφορεί και η «ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ» Special Edition 2019 Σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει «ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ» Special Edition σε μία και μόνη ειδική ζυθοποίηση με βύνη whisky, καπνισμένη σε τύρφη!

Είναι η ίδια βύνη που «δίνει» το άρωμα του καπνού στα σκωτσέζικα single malts! Απολαύστε την με ευθύνη, ως ποτό, σε θερμοκρασία 8 με 10 βαθμούς ή συνοδεύστε τη με ένα σφηνάκι από το αγαπημένο σας single malt whisky».

Την εμπορική διάθεση της "ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ" και όλων των ζύθων της ΝΗΣΟΣ έχει η εταιρία AMBYΞ. 

Ετικέτες: