Παρουσίαση των νέων γυαλιών Police, FILA και του συλλεκτικού γυαλιού με σχέδιο της οροφογραφίας του Αρχοντικού Κοή

Η τελευταία λέξη της μόδας στα Οπτικά Κοής

  • Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021 - 13:20

Τα οπτικά Κοής παρουσίασαν στο κατάστημά τους στο Ono Concept το νέο συλλεκτικό γυαλί τους για το 2021, εμπνευσμένο από την οροφογραφία του  Αρχοντικού κτιρίου που βρίσκεται πάνω από το κεντρικό κατάστημα, στην Ερμούπολη.

Σημειώνεται πως, μέρος των εσόδων των Kois Optics ενισχύουν το ινστιτούτο Σύρου που αγωνίζεται για να ενταχθεί το νησί στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Το προηγούμενο βράδυ, τα Kois Optics πραγματοποίησαν στο υποκατάστημά τους ένα μικρό πάρτι, όπου παρουσιάστηκε η νέα collection SS’21 της Police, η οποία έχει δημιουργήσει φέτος μια ξεχωριστή σειρά γυαλιών ηλίου σε συνεργασία με το πρωταθλητή οδηγό της Formula 1 “Lewis Hamilton”, με ξεχωριστά σχέδια και χρώματα. Επίσης, παρουσιάστηκε και η νέα κολεξιόν της μοναδικής εταιρείας FILA. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Ελιζαμπέτα Ιακώβου, αντιπρόσωπος της εταιρείας De Rigo στην Ελλάδα, που εκπροσωπεί τις Police, Fila, Sting κλπ..

«Τα FILA έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μας ενδιαφέρουν πολύ. Είναι ένα γυαλί αθλητικό, με σιλικόνη και πολύ ωραία χρώματα, στο οποίο θεωρητικά δεν θα μπορούσες να βάλεις τους βαθμούς μυωπίας σου. Τώρα όμως με αυτή την τεχνολογία μπορούμε άνετα και οικονομικά να χαρούμε τον αθλητισμό στην παραλία», δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη», ο κ. Σταύρος Κοής.

Για την αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας De Rigo με τα Οπτικά Κοής μίλησε η κ. Ιακώβου. «Αποφασίσαμε να φέρουμε εδώ  τη νέα συλλογή μας άνοιξη-καλοκαίρι 2021 με τα Police και τα FILA. Και τα δύο αποτελούν homebrand για την εταιρεία μας, είναι δημιουργήματα δικά μας που διατίθενται αποκλειστικά από εμάς. Φέτος ambassador των Police είναι ο Lewis Hamilton, ο οποίος τα διαφημίζει στα social media. Ταυτόχρονα, κάναμε το βήμα να φέρουμε και τα FILA, τα οποία έχουν ειδικούς σχεδιασμούς για να μην ενοχλεί ο αέρας αυτόν που τα φοράει. Είναι κατάλληλα για άθληση, για ποδήλατο, για beach volley, τα νέα γυαλιά του καλοκαιριού, που φέραμε, έχουν προσαρμόσιμη σέλα, TR90 και T9100 σαν σχεδιασμό με σκοπό να προσφέρουν μεγάλη ανθεκτικότητα. Οι φακοί τους μάλιστα, σηκώνονται προς τα πάνω, φοριούνται από πολλούς διάσημους και ανθρώπους του αθλητισμού και θέλουμε να γίνουν ένα trend στο νησί, καθώς ταιριάζει πολύ στο ύφος του Κοή που είναι γνωστός στο πανελλήνιο για τα μοδάτα μοντέλα γυαλιών που φέρνει. Ευελπιστούμε ότι αυτή η νέα συνεργασία θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές».