Παιδικοί σταθμοί - ΚΔΑΠ: Στις 14 Αυγούστου τα οριστικά αποτελέσματα

  • Σήμερα - 16:31

Από σήμερα έως και την Παρασκευή 9 Αυγούστου τρέχει η διαδικασία υποβολής ενστάσεων και συμπλήρωσης της αίτησης με επιπλέον δικαιολογητικά θα έχουν για τους γονείς που έχουν υποβάλει αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ για την περίοδο 2024- 2025.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, ο πρώτος έλεγχος και επεξεργασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε και καταρτίστηκαν οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα. Οι αιτούντες μπορούν με τη χρήση των κωδικών taxisnet να δουν αν ο φάκελός της αίτησής τους κρίθηκε πλήρης ή ελλιπής. Η διαδικασία προβλέπει την υποβολή ενστάσεων και συμπλήρωσης δικαιολογητικών ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Πότε ανακοινώνονται τα οριστικά αποτελέσματα

Η υποβολή των ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων αποτελεσμάτων και κατά περίπτωση, δικαιολογητικών από σήμερα έως και την Παρασκευή γίνεται μόνο μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε) www.eetaa.gr, https://aitisi24.eetaa.gr/aitisi/landing

Οι οριστικοί πίνακες των αποτελεσμάτων θα εκδοθούν στις 14/8/2024.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος των voucher φέτος είναι αυξημένος στα 361,2 εκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι θα καλύψει περισσότερους από 173.500 ωφελούμενους όλων των δομών ως εξής:

Το σύνολο των αιτήσεων σε βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας (που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος): εκτίμηση 110.000 ωφελούμενων βρεφών και παιδιών όλων των κατηγοριών

Το σύνολο των αιτήσεων ατόμων με αναπηρία για δομές ΚΔΑΠΑμεΑ: εκτίμηση 9.500 ωφελούμενων

Πηγή:ethnos.gr