Προεκλογική ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, Ανθής Χαλκιά

“Τώρα ξεκινά το όμορφο ταξίδι για τις Κυκλάδες”

Τη δέσμευσή της πως θα στηρίξει τις Κυκλάδες ανεξαρτήτως αποτελέσματος αναφορικά με τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Ανθή Χαλκιά, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη χθεσινή προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε στον χώρο του πρώην εργοστασίου Ζησιμάτου.

Ανάμεσα σε φίλους, κομματικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και μέλη της οικογένειάς της, η ίδια μίλησε για την απόφασή της να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της γαλάζιας παράταξης, κάνοντας μία αναδρομή στην πορεία της στην αυτοδιοίκηση, η οποία αποτέλεσε και την πολύτιμη εμπειρία της για να γνωρίσει από κοντά τα προβλήματα της Σύρου και των νησιών.

Η ίδια αμέσως μετά τον σύντομο χαιρετισμό της προς όλους, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετά παριστάμενα μέλη, τα οποία με τη σειρά τους, της εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους αναφορικά με το μεγάλο βήμα που κάνει με την υποψηφιότητά της.

Σημειώνεται πως η κα Χαλκιά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων θεμάτων στο κομμάτι της ανάπτυξης των νησιών, στην υγεία και την ανάγκη εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στους νησιώτες, καθώς επίσης στις ενέργειες της κυβέρνησης για το Νεώριο, όπως επίσης και σε κοινωνικά και άλλα ζητήματα.

Η συζήτηση με τους πολίτες που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση υπήρξε ιδιαιτέρως ζωηρή και η προεκλογική ομιλία της, όσο και η επιλογή του χώρου που την πραγματοποίησε απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια.

Την εκδήλωση συντόνισε η επικοινωνιολόγος, Δημητρα Δονδώρου. 

Ακολουθεί η ομιλία της.

“Φίλες και φίλοι,

Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που βρίσκομαι ανάμεσα σε δικούς μου ανθρώπους. Σας αποκαλώ έτσι ,γιατί έτσι σας αισθάνομαι. Δικούς μου ανθρώπους!

Γιατί είστε εσείς  που με έχετε στηρίξει στα πρώτα  μου βήματα στην αυτοδιοίκηση.

Είστε εσείς που με τιμήσατε με την ψήφο σας ,με εκλέξατε Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμούπολης και μου δώσατε τη δυνατότητα να υπηρετήσω την πόλη μου και το νησί μου από το ζωντανό χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα ,που ανοίγω πανιά για ένα πιο δύσκολο και πιο απαιτητικό ταξίδι, προσβλέπω και πάλι στη δική σας υποστήριξη .

Σας θέλω μαζί μου στη διεκδίκηση ενός πιο μεγάλου και πιο φιλόδοξου στόχου.

Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη για να εκπροσωπήσω τη Σύρο μας ,αλλά και όλες τις Κυκλάδες στην ελληνική βουλή.

Προσδοκώ  στη δική σας στήριξη για να μεταφέρω το δυναμισμό, τη βούληση και τις διεκδικήσεις το συριανών και όλων των Κυκλαδιτών στο Κοινοβούλιο.

Πιστεύω ακράδαντα αυτό που πιστεύετε και επιθυμείτε όλοι εσείς:  η Σύρος η πρωτεύουσα του Νότιου Αιγαίου, η πρωτεύουσα των Κυκλάδων μας, το νησί της ιστορίας και του πολιτισμού , της αρχοντιάς και της παράδοσης , η Σύρος του μόχθου και της εργασίας, αξίζει και πρέπει ,να έχει φωνή στην ελληνική βουλή.

Να εκπροσωπηθεί από έναν νέο άνθρωπο, από μία νέα γυναίκα που προέρχεται από τα σπλάχνα της.

Που έχει γεννηθεί ,έχει μεγαλώσει ,έχει κάνει οικογένεια ,ζει και εργάζεται εδώ μαζί σας.

Ο χώρος της πολιτικής δεν μου είναι άγνωστος αφού προέρχομαι από μια πολιτικοποιημένη οικογένεια και  συμμετέχω από νωρίς στην πολιτική οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας .

Επί 10 συναπτά έτη εργάζομαι για το καλό του νησιού μου . Τώρα μου προσφέρθηκε η ευκαιρία με την βοήθειά σας να πράξω το ίδιο για τα νησιά μας.

Γνωρίζω καλά τα προβλήματα των νησιών μας και έχω την διάθεση και την αποφασιστικότητα να εξακολουθώ να αγωνίζομαι για την επίλυσή τους. 

Οι Κυκλαδίτες θα εμπιστευτούν και πάλι τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος που θα μας οδηγήσει στην σταθερότητα και θα μας καταστήσει μια ισχυρή οικονομική δύναμη.

Η πολιτική σταθερότητα είναι βασικό θεμέλιο της εξέλιξης και της ανάπτυξης μιας χώρας και η Ελλάδα την έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Το διακύβευμα λοιπόν των εκλογών είναι σαφές

Η θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε μπροστά ή θα πάμε πίσω

Κοιτώντας σας στα μάτια ανεξαρτήτως αποτελέσματος δηλώνω πως θα βρίσκομαι πάντα κοντά στα όμορφα Κυκλαδονήσια μας και τους κατοίκους τους!”.

 

 

Ετικέτες: