Το μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης και επικεφαλής του συνδυασμού “Αναγέννησί μας”, Αλέξη Αθανασίου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

“Επικοινωνούμε δυναμικά το πρόγραμμά μας σε όλη τη Σύρο”

Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “Αναγέννησί μας”, στο κέντρο της Ερμούπολης (συμβολή Ελ.Βενιζέλου και Πρωτοπαπαδάκη), σήμερα νωρίς το μεσημέρι, με τον υποψήφιο δήμαρχο Σύρου – Ερμούπολης, Αλέξη Αθανασίου να τονίζει πως ο ίδιος και οι υποψήφιοί του, επικοινωνούν δυναμικά το πρόγραμμά τους σε όλο το νησί.

Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού, από Ορθόδοξους και Καθολικούς ιερείς, ο υποψήφιος δήμαρχος ευχαρίστησε όλα τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού για την παρουσία τους, σημειώνοντας πως το βασικό έργο τους για το διάστημα που απομένει μέχρι την κάλπη της 8ης Οκτωβρίου, αφορά στη γνωστοποίηση όλων των θέσεων του προγράμματός τους.

Ειδικότερα, ο κ. Αθανασίου υπενθύμισε τη λειτουργία του site που περιλαμβάνει ανά κατηγορίες τις προτάσεις για το νησί, το παρόν και κυρίως το μέλλον του, ενώ επεσήμανε πως ο συνδυασμός είναι ανοικτός και προσδοκά την αλληλεπίδραση με τους δημότες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν τις δικές τους θέσεις και παρατηρήσεις.

Ιδιαίτερα χαρούμενοι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση των εγκαινίων, αντήλλαξαν ευχές και συνομίλησαν με τον κόσμο που επισκέφθηκε τον πεζόδρομο.

Υπενθυμίζονται οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του συνδυασμού:

Website:https://anagennisi-mas.gr

Facebook:https://www.facebook.com/anagennisimas

Instagram:https://www.instagram.com/anagennisimas/

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Αναγέννησί μας" με υποψήφιο δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης τον Αλέξη Αθανασίου

Δημοσιεύτηκε από Κοινή Γνώμη στις Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023