Σύρος: Συνάντηση του συνδυασμού "Αναγέννησί μας" με επιχειρηματίες της Βάρης

  • Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:17

Συνάντηση μεταξύ επιχειρηματιών της Βάρης, του υποψηφίου δημάρχου  Σύρου- Ερμούπολης κ. Αλέξανδρου Αθανασίου και υποψήφιων  του συνδυασμού “ Αναγέννησί μας”, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/09/2023.

Σε φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με έργα και προτεινόμενες παρεμβάσεις με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της ζωής των μονίμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του παραθαλάσσιου χωριού της Βάρης.

Καταγράφηκαν οι διαπιστώσεις, οι απόψεις αλλά και προτάσεις εκ μέρους  των επιχειρηματιών με στόχο τη δημιουργία ατζέντας θεμάτων προς επίλυση και διαβούλευση στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της επόμενης εκλεγμένης δημοτικής αρχής.

Το θέμα της περαιτέρω σήμανσης αλλά και του ηλεκτροφωτισμού των χώρων στάθμευσης, της πιθανής ανάγκης επαναχωροθέτησης των ομπρελοξαπλωστρών στην παραλία, της δυνατότητας διαχείρισης μέρους του πεδίου βολής προς όφελος του Δήμου, σε συνεννόηση με το Τ.ΕΘ.Α., της βελτίωσης των συνθηκών αποκομιδής αλλά και ανακύκλωσης απορριμμάτων, αποτελούν μερικά από τα ιδιαίτερα σημεία αναφοράς της συζήτησης.

Με αίσθημα ευθύνης και πραγματικού ενδιαφέροντος ο κ. Αθανασίου, εξέφρασε τη βούλησή του, εφόσον εκλεγεί, για παραγωγή ουσιαστικού έργου και ενδυνάμωσης της επικοινωνίας και συνεργασίας, μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων φορέων.    

Ο συνδυασμός ευχαριστεί την επιχείρηση “Loco Verano” για την ευγενική φιλοξενία της συνάντησης.