Ευχαριστήριο της θεατρικής ομάδας "Μπαστιάς" για την παράσταση "Που να κρύψετε ένα πτώμα"

Το Πολιτιστικό Κέντρο Δημοσίων Υπαλλήλων Σύρου και η Θεατρική του Ομάδα «Μπαστιάς», μετά το πέρας της πρώτης παρουσίασης (14-18/3/2015 Θέατρο «Απόλλων» Δήμου μας) του φετινού – βασικού – θεατρικού του έργου, την Αστυνομικής Κωμωδίας του Άλεκ Κόππελ «Πού να κρύψετε ένα.. πτώμα!...», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Τζίνη, ευχαριστεί θερμότατα: Τους 204 θεατές (με εισιτήριο) και τους προσκεκλημένους θεατές, συντελεστές άλλων Θεατρικών Πολιτιστικών Συλλόγων, τους δημοσιογράφους, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Φραγκίσκο Βακόνδιο, Δημήτρη Κοσμά, όπως και τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του Σχολείου Β’ Ευκαιρίας Σύρου, οι οποίοι μας ετίμησαν με την προσέλευση και, επομένως, συμμετοχή κι αρωγή τους. Επίσης, για την επιτυχία της παράστασης, εκ βάθους καρδίας ευχαριστούμε τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης και την Πολιτιστική του Επιτροπή για την παραχώρηση του Θεάτρου (3 πρόβες, 5 παραστάσεις), το προσωπικό του Θεάτρου, τον Σύλλογο Διδασκόντων Δ’ Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, τους χορηγούς μας, τα τοπικά Μ.Μ.Ε και, ιδιαιτέρως, την «ΑΙΓΑΙΟ Τηλεόραση» και «Τον Λόγο των Κυκλάδων», όλους, γενικότερα, όσοι συνέδραμαν.

Το «Πού να κρύψετε ένα.. πτώμα!...» θα το επαναλάβουμε, το θέρος 2015, στα πλαίσια των Εκδηλώσεων «Σύρος – Πολιτισμός 2015» του Δήμου μας, ενώ ορισμένες από άλλες παραγωγές μας θα είναι: Παρουσίαση θεατρικών μονολόγων (μονόπρακτων περιφερειακώς στη Σύρα, Εκδήλωση σε Θέατρο για τα 15 χρόνια του «Μπαστιά»/ με θεατρικά αποσπάσματα νέα επίσης κ.λπ.: Εντός 2015, με ελεύθερη είσοδο. Επιπλέον, 1ος/2016, άλλη μία «Θεατρική Βραδιά Μάρκου Φρέρη», σε Θέατρο, για τα 10 έτη αποδημίας του (1949 – 2006). Γι’ αυτά – και με προτάσεις για αλλαγές, προς περαιτέρω ενίσχυση του Συριανού Ερασιτεχνικού Πολιτισμού, στη δημοτική πολιτική – θα αποστείλουμε, εντός των ημερών, κείμενο προς το Δήμο μας.

Η Θεατρική μας Ομάδα και το Κέντρο μας, τέλος, λειτουργώντας ανέκαθεν ανοικτά, προσκαλεί όσους θέλουν να συμμετέχουν και να προσφέρουν όπως επικοινωνήσουν μαζί μας.

Για Επικοινωνία: Τηλέφωνα: 228810 – 84064, 6974 – 389836 και στο Facebook: Θεατρική Ομάδα «Μπαστιάς».

 

Ετικέτες: