Εικαστικές εκθέσεις και μουσικές βραδιές από τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Λαζαρέττων

  • Πέμπτη, 21 Ιουλίου, 2022 - 06:13

Ένα πολιτιστικό τετραήμερο έχει διοργανώσει για τις επόμενες μέρες ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Λαζαρέττων με εικαστικές και μουσικές εκδηλώσεις.

Τρεις εκθέτες, θα συστεγαστούν και θα παρουσιάσουν τα έργα τους στον εσωτερικό χώρο του θεάτρου Ευανθία Καΐρη  από την Παρασκευή 22 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Ο Νίκος Ρούσσος με μια έκθεση φωτογραφίας, ο Χρήστος Καλαμαράς με έκθεση ξυλογλυπτικής όπως και ο Μένης Γαρατζιώτης με την έκθεσή του υπό τον τίτλο “Woodturning and more”, θα υποδέχονται τους επισκέπτες της τριπλής έκθεσης καθημερινά από τις 18.00 έως τις 22.00.

Το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουλίου, στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου, η μουσική παράσταση “Ήχοι του ουρανού και του βιολιού” από την Κατερίνα Βαρδούση και τους μαθητές της, θα κρατήσουν συντροφιά με τις μελωδίες τους στο κοινό της έκθεσης και όχι μόνο.

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, στις 21.00 θα λάβει μέρος η γιορτή λήξης του πολιτιστικού τετραημέρου, με μια μουσική βραδιά από τον Χρήστο Καλαμαρά και το ντουέτο Νίκου Ρούσσου και Μαρίας Βλάμη.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν.