Ο Χρήστος Θηβαίος στην Έπαυλη Τσιροπινά

  • Παρασκευή, 16 Ιουλίου, 2021 - 12:12

Ο Χρήστος  Θηβαίος, έρχεται στις 11 Αυγούστου στην Έπαυλη Τσιροπινά! Ένας χώρος εξαιρετικής αισθητικής ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό, το οποίο κάτω από τον έναστρο Αυγουστιάτικο ουρανό θα απολαύσει τη μοναδικότητα της φωνής και της ερμηνευτικής του δεινότητας. Μία αναδρομή στις καλύτερες του στιγμές καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της πολυετούς πορείας του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" .

 

Η βραδιά θα ξεδιπλωθεί στο κοινό ως ένα  μουσικό κουβάρι αναδρομών και περιπλανήσεων, στη γειτονιά του Χρήστου Θηβαίου, η οποία είναι συνδεδεμένη με μερικές από τις σημαντικότερες μορφές του νεότερου πολιτισμού μας, όπως τον Νικόλα Άσιμο, τον Παύλο Σιδηρόπουλο, την Αρλέτα και την Κατερίνα Γώγου. Φυσικά  θα ακούσουμε και εκείνα τα τραγούδια που ο Χρήστος Θηβαίος μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια, αφουγκραζόμενοι όχι μόνο τις μελωδίες αλλά και τα συναισθήματα των τραγουδιών, που όλοι λίγο ή πολύ, έχουμε ταυτίσει με προσωπικές μας στιγμές.

Αξεπέραστα τραγούδια όπως το “Ημερολόγιο”, το “Ας Χαθείς”, η “Αγάπη”, “Ο Άμλετ τη Σελήνης”, το “Δεν Είμαι Άλλος”, το “Παλιός Στρατιώτης ”, η “Μικρή Πατρίδα”, η “Βροχή μου”, η “Γυναίκα”, καθώς και το νέο του τραγούδι «Τη θάλασσα ζητούσες να ξεβάψεις» και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική παρακαταθήκη.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις είναι λίγες και προτείνεται σε όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν να κινηθούν άμεσα για την αγορά των εισιτηρίων τους, καθώς πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού!

Ραντεβού λοιπόν στην συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στην Έπαυλη Τσιροπινά!

Μαζί του θα είναι οι:

Θύμιος Παπαδόπουλος, πνευστά

Μάξιμος Δράκος, πιάνο

Καλλίστρατος Δρακόπουλος, τύμπανα

Γιώργος Κορρές, παραγωγή ήχου

Link προπώλησης εισιτηρίων:

https://www.ticketservices.gr/event/xristos-thivaios-syros/

Facebook Event:

https://www.facebook.com/events/502258457730452/

Με μια ματιά:

Συναυλία Χρήστος Θηβαίος

Χώρος: Έπαυλη Τσιροπινά, Ποσειδωνία, Σύρος

Ημερομηνία: Τετάρτη 11 Αυγούστου

Ώρα έναρξης: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 ενώ η  συναυλία ξεκινά αυστηρά στις 21.00

Διάρκεια εκδήλωσης: 120 λεπτά περίπου

Link για αγορά εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/xristos-thivaios-syros/

 

Τιμή εισιτηρίου:  15€

Σημείωση: Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και αφορούν καθήμενους.

Συνδιοργάνωση παραγωγής: Cricos Productions & Action Εστί (www.ActionEsti.gr)

Press & Info: Τηλεφωνικά στο 2104123407 ή στο info@actionesti.gr

 Ασφάλεια - Τήρηση Υγειονομικών Πρωτοκόλλων: Βάσει νόμου η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους και η χρήση μάσκας στον χώρο υποχρεωτική.