Με γκολ του Παυλόπουλου η Εθνική κωφών πέρασε στην επόμενη φάση

Στην οκτάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κωφών ανδρών προκρίθηκε Εθνική Ελλάδος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στη Σκωτία με 1-1. Να σημειώσουμε εδώ πως οι αγώνες πραγματοποιούνται στην Αττάλεια της Τουρκίας και η Εθνική έχει μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να διακριθεί.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα, το γκολ της Εθνικής ομάδας της Ελλάς σημείωσε ο Παναγιώτης Παυλόπουλος της Ελλάς Σύρου. Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Συριανής ομάδας έδωσε το προβάδισμα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 89’, όμως οι Σκωτσέζοι είχαν την δική τους απάντηση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 94’ με απευθείας εκτέλεση χτύπημα διαμορφώθηκε το τελικό 1-1. Το σκορ αυτό δεν δείχνει την πλήρη εικόνα της αναμέτρησης, καθώς η ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και θα μπορούσε να είχε φτάσει ακόμη και στη νίκη. Όμως το φάουλ στις καθυστερήσεις της στέρησε τους τρεις βαθμούς.

Εθνική Ελλάδος (Γιώργος Καρατζάς): Ανδρεουσόπουλος, Τσιάνος, Καράμπελας, Κοντογιάννης, Γεωργιάδης, Σπίνουλας, Σκέμπι, Καραπιπέρης, Ρουφας, Παυλόπουλος, Ιωαννίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τρικαλίτης, Μικελάτος, Τσουτης.