Θαλάσσιο φρούριο Κούλες – Ηράκλειο Κρήτης. Ευαγγελία Τίγκα
Τα "Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024," στο πλαίσιο του θεσμού των Χρυσών Σκούφων, απονεμήθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία στηρίζει ποικιλοτρόπως την ώθηση της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.
Με μία...
Τριάντα δύο εστιατόρια από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, απέσπασαν "πρωτιές", κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο "Makedonia Palace" στο πλαίσιο της ετήσιας επίσης συνάντησης με τίτλο τα "Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024" που...