Γαστρονόμος

Επιβράβευση των Κυκλαδιτών παραγωγών

Με μία λαμπερή εκδήλωση η οποία περιείχε χαμόγελα, αλλά και έντονο συγκινησιακό κλίμα, κυρίως από τους παραγωγούς των νησιών των Κυκλάδων, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την επαγγελματική δραστηριότητά τους, την παραγωγή και την ενασχόληση με τα τοπικά προϊόντα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ...

Σύρος: Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και το δίκτυο Aegean Cuisine στα 17α βραβεία ποιότητας του "Γαστρονόμου"

Σε μια λαμπρή τελετή που διοργάνωσε την Κυριακή το βράδυ, το περιοδικό «Γαστρονόμος» της Καθημερινής βραβεύτηκαν οι παραγωγοί των Κυκλάδων, που παρά τις αντίξοες συνθήκες και σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να υπηρετούν τη γη με αφοσίωση, φροντίδα και μεράκι παράγοντας τα μοναδικής ποιότητας...

Συνάντηση τοπικών παραγωγών και σεφ

  • Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024 - 06:16
  • 0 Σχόλια

Στη Σύρο και πιο συγκεκριμένα στον χώρο το θεάτρου Απόλλων, θα διεξαχθεί η γιορτή για τα 17α "Βραβεία Ποιότητας" που διοργανώνει κάθε χρόνο ο "Γαστρονόμος" και η εφημερίδα "Καθημερινή".

Πάνω από 200 καλεσμένοι, ανάμεσά τους δημοσιογράφοι, δημόσια πρόσωπα, ειδικοί της γαστρονομίας, αλλά...

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου: Οι μαγείρισσες των Κυκλάδων συστήνουν τον τόπο τους

Πρωταγωνίστριες είναι οι Κυκλάδες στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. 

Η ανάρτηση του περιοδικού για το αφιέρωμα
Στις 14 Ιουλίου, ο Γαστρονόμος κυκλοφορεί με ένα τεύχος-οδοιπορικό στις Κυκλάδες. Σε διάστημα 40 ημερών...

Οικογενειακή υπόθεση

Στη μικρή τυροκομική μονάδα «Κρεβασάρα» της οικογένειας Ασούτη από το Κόρθι της Άνδρου απονεμήθηκε το Βραβείο Παραγωγής Τυροκομικών Προϊόντων του περιοδικού «Γαστρονόμος».

Η επιχείρηση Τυροκομικά Άνδρου ιδρύθηκε το 2009 από τον Νικόλαο Ασούτη, απόφοιτο της δημόσιας τυροκομικής σχολής...

Βραβευμένα "μονοπάτια"

  • Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:16
  • 0 Σχόλια

Τιμητικό βραβείο απένειμε το περιοδικό «Γαστρονόμος» της εφημερίδας «Καθημερινής» στο «Tinos Food Paths», μια συλλογική δράση κατοίκων και επαγγελματιών της Τήνου με στόχο την προαγωγή του γαστρονομικού πολιτισμού του νησιού και συγχρόνως την εκπαίδευση, την ενημέρωση και την ανάπτυξη...

Συγχαρητήρια στους επιχειρηματίες που διακρίθηκαν από τον "Γαστρονόμο"

  • Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, 2017 - 14:24
  • 0 Σχόλια

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου συγχαίρει και τους δεκατέσσερις βραβευμένους οραματιστές, καινοτόμους συμπολίτες μας και εταιρείες απ΄ όλη την Ελλάδα,που διακρίθηκαν μέσα στην κρίση από τον «Γαστρονόμο» της εφημερίδας «η Καθημερινή» την Τρίτη 12/9/2017 στο Ζάππειο Μέγαρο με τίτλο « Η Ελλάδα που...