Σπουδαία εμφάνιση από τον Μιχάλη Τάκο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεκάθλου

Την 7η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεκάθλου Κ18 κατέκτησε ο Μιχάλης Τάκος του Πανναξιακού. Ο αθλητής από το νησί των Κυκλάδων είχε πάρα πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και έδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η επιτυχία του αυτή όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη και η διοίκηση με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Μιχάλη Τάκο. Ταυτόχρονα στην ίδια ανακοίνωση το Δ.Σ. του Πανναξιακού συγχαίρει και την ομάδα της Κ14 για την παρουσία της στους αγώνες στίβου που πραγματοποιήθηκαν στην Πάρο

Η ανακοίνωση της διοίκηση του Πανναξιακού

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. συγχαίρει τον παίδα πρωταθλητή στίβου του συλλόγου Τάκο Μιχαήλ ο οποίος κατέλαβε την έβδομη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεκάθλου κ18 που έγινε στην Πάτρα.

Ο πρωταθλητής σημείωσε εξαιρετική επίδοση με ατομικό ρεκόρ και συναγωνίστηκε αντιπάλους μεγαλύτερης ηλικίας, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη τοποθέτησης στρώματος επί κοντώ που θα δημιουργήσει πρωταθλητές στο άθλημα και στο δέκαθλο στο μέλλον.

Επίσης συγχαίρει το τμήμα στίβου του Πανναξιακού την ομάδα των μικρών πρωταθλητών κ14 που στην διοργάνωση των σύνθετων που έγινε στη Πάρο το Σάββατο 4/6 κατέκτησε πολλά μετάλλια με εξαιρετικές επιδόσεις.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Κάρλοβιτς Ιόλη δυο χρυσά και ένα αργυρό 12 ετών, Τζανιδάκης Ιωάννης 11 ετών 2 χρυσά και ένα αργυρό, Τολάκη Φωτεινή 1 χρυσό μετάλλιο, Μαγκανάρη Στέλλα ένα αργυρό 11 ετών (αθλήτρια του Ναξιακού), Βενιέρη Καλλιόπη χρυσό στη σφαιροβολία 12 ετών ,Κουτσάφτη Νικολέτα 1 αργυρό και 2 χάλκινα 11 ετών, Ισουφάϊ Μαρινέλα 1 χάλκινο 12 ετών ,Κονδύλη Όλγα 12 ετών 2 χάλκινα, Χόντα Σύλβια ένα αργυρό, Παπαβασιλάκης Σαράντος 12 ετών 1 χρυσό και 1 αργυρό όπως επίσης και Μασούρα Αθηνά 12 ετών και Χριστοδούλου Πετρίνα 12 ετών.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας τους οποίους θα αναφέρουμε αναλυτικότερα στο εγγύς μέλλον.