Συνεχίζει στην Super League ο Στέφανος Κουμπαράκης

  • Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 19 Ιουλ. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι καλές διαιτησίες του Στέφανου Κουμπαράκη τη σεζόν 2018-19 στο πρωτάθλημα της Super League μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν καθώς είναι μέσα στους πίνακες διαιτησίας και της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο ρέφερι από τις Κυκλάδες του συνδέσμου Θράκης έχει θέσει υψηλούς στόχους καθώς θέλει να εξελίσσετε συνεχώς και κάποια στιγμής να καταφέρει να γίνει και… διεθνής.

Από εκεί και πέρα σε Κυκλαδίτικο επίπεδο ο Ισίδωρος Αρμακόλας και Αντώνης-Νικόλαος Μουτάφης διατηρήθηκαν στους πίνακες διαιτητών των Εθνικών κατηγοριών. Συγκεκριμένα ο Αρμακόλας θα είναι στους βοηθούς της Football League και ο Μουτάφης στην Γ’ Εθνική. Ο Ανδρικόπουλος από την Μύκονο βρίσκεται στους πίνακες με τους ταλαντούχους διαιτητές και ο οποίος θα σφυρίζει ματς της Γ’ Εθνικής, ενώ στην ίδια κατηγορία θα είναι παρατηρητές ο Αναστάσιος Αρμακόλας και ο Απόστολος Σουλτάνης.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους Βοηθούς Διαιτητές μας κ.κ. Ισίδωρο Αρμακόλα & Αντώνη-Νικόλαο Μουτάφη, που διατήρησαν τη θέση τους στους Πίνακες Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών της Ε.Π.Ο. και με μεγάλη προοπτική φέτος για συμμετοχές σε SUPER-LEAGUE & FOOTBALL-LEAGUE αντίστοιχα, καθώς και στον ανερχόμενο Διαιτητή μας κ. Ιωάννη Ανδρικόπουλο που και φέτος θα σφυρίζει ως Ταλέντο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Επίσης, στους πιστοποιημένους μας Παρατηρητές Διαιτησίας κ.κ. Αναστάσιο Αρμακόλα & Απόστολο Σουλτάνη. Η Ε.Π.Σ.Κ. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. ούτως ώστε φέτος να δοθούν «στα παιδιά της» περισσότερες ευκαιρίες που πιστεύουμε τους αξίζουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον παραιτηθέντα κ. Απόστολο Σουλτάνη, αν και πιστεύουμε ότι είχε αρκετά ακόμα να δώσει στο χώρο της Διαιτησίας.

Σε λίγες ημέρες μια νέα σελίδα θα γυρίσει για τη Διαιτησία με επαναπροσέγγιση όλων των υγειών δυνάμεων της Διαιτησίας καθώς και με νέες Σχολές Διαιτητών στα περισσότερα νησιά μας.           

Με επιμονή, υπομονή, σεβασμό, αλληλεγγύη και αφήνοντας στην άκρη προσωπικά συμφέροντα, οι Διαιτητές και οι Παρατηρητές μας, μπορούν να φθάσουν ακόμη ψηλότερα. Τρανό παράδειγμα όλων, ο κ. Στέφανος Κουμπαράκης.