Στα μπαράζ ανόδου και επίσημα ο Παμμηλιακός

Σε ρυθμούς μπαράζ κινούνται πλέον στη Μήλο, καθώς όπως είναι ήδη γνωστό ο Παμμαηλιακός δήλωσε και θα πάρει μέρος στους αγώνες για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία. Να σημειώσουμε εδώ πως το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων το κατέκτησε η Θύελλα Καμαρίου, όμως η ομάδα της Σαντορίνης δεν έκανε χρήση του δικαιώματός της και δεν δήλωσε μέρος για τους αγώνες μπαράζ.

Από την άλλη πλευρά, ο Παμμηλιακός μετά τη θετική απάντηση του κ. Μιχάλη Βαμβακάρη θα πάρει μέρος και θα γράψει μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του. Ο Παμμηλιακός εκτός από τη δεύτερη θέση, θα πάρει μέρος και στα μπαράζ ανόδου για πρώτη φορά.

Τώρα όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, η Μήλος έχει λίγες μέρες μπροστά της ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα καθώς μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε πρέπει να ετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για τη δύσκολη αυτή δοκιμασία. Να σημειώσουμε εδώ πως το πρώτο παιχνίδι για την ομάδα της Μήλου είναι ήδη ορισμένο για την Κυριακή 27 Απριλίου. Ο Παμμηλιακός θα ταξιδέψει στην Χίο, όπου και θα φιλοξενηθεί από την Θύελλα Χαλκειού.

Στη συνέχεια την Τετάρτη 1 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Κερατέας και θα υπάρξει μία μικρή διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω Πάσχα.

Οι ομάδες θα επανέλθουν στις 12 Μαΐου με το συγκρότημα του Μιχάλη Σαλέπη θα κάνει ακόμη ένα μακρινό ταξίδι, μιας και θα χρειαστεί να μεταβεί στο νησί της Μυτιλήνης, όπου και θα παίξει με τον Αιγέα Πλωμαρίου. Την 4η αγωνιστική ο Παμμηλιακός έχει ρεπό, καθώς ήταν να αγωνισθεί με τον πρωταθλητή Σάμου. Ρεπό θα έχει και την 5η αγωνιστική (αυτή τη φορά βάση προγράμματος) και την 6η και τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον Φοίβο Κρεμαστής στις 19 Μαΐου.

Ο Παμμηλιακός αν και πρωτάρης σε μία τέτοια διαδικασία, μπορεί και διαθέτει την ομάδα να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Θα είναι καλό και για τις Κυκλάδες την επόμενη αγωνιστική περίοδο να υπάρχουν τρεις ομάδες από το νομό μας. Η Ελλάς έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, πολύ κοντά στην σωτηρία είναι και η Μύκονος και με τη Μήλο στην Γ’ εθνική θα κάνουν ένα γερό και δυνατό σύνολο.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων που θα δώσει ο Παμμηλιακός:  

1η αγωνιστική Κυριακή (11:00  (27/04/2024) ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ (ΕΠΣ ΧΙΟΥ) - ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

2η αγωνιστική Τετάρτη (1/05/2024) ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

3η αγωνιστική (12/05/2024)  ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ) - ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

4η αγωνιστική (15/05/2024) ΕΠΣ ΣΑΜΟΥ (ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ) - ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

5η αγωνιστική (19/05/2024) ΡΕΠΟ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

6η αγωνιστική (26/05/2024) ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ

7η αγωνιστική (2/06/2024) ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ