Το διάστημα 22 με 25 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία της Ελλάς Σύρου

Κράτησε Ζάχι και πάει για την επόμενη ανανέωση

  • Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 17 Ιουν. 2024 - 21:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τα χρώματα της Ελλάς Σύρου θα συνεχίσει να φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ντεμίρ Ζάχι. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος διακρίθηκε με τις εμφανίσεις του, παρά τις… σειρήνες από προτάσεις ομάδων από μεγαλύτερη κατηγορία, συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα και να ενισχύσει τις προσπάθειες του συγκροτήματος του κ. Χριστοφιλέα.

Η διοίκηση σε κάθε τόνο έχει επισημάνει πως αρχική προτεραιότητα είναι να παραμείνουν στην ομάδα αθλητές που βοήθησαν τα μέγιστα, αλλά και ξεχώρισαν ως χαρακτήρες. Ο Ζάχι ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές και η διοίκηση προσπάθησε και εν τέλει κατάφερε να τον κρατήσει στην Ελλάς Σύρου.

Η έναρξη προετοιμασίας της Ελλάς Σύρου

Μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου, όμως ο σχεδιασμός έχει αρχίσει κι άπαντες δουλεύουν με αρκετά μεγάλη ένταση, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στην επίσημη πρώτη της ομάδας.

Η προετοιμασία της Ελλάς Σύρου έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το διάστημα 22 με 25 Ιουλίου. Μέχρι τότε το ρόστερ της ομάδας θα είναι σε αρκετά καλό σημείο, όμως δεν θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ολοκληρωμένο. Αυτό γιατί θα υπάρχουν θέσεις και παίκτες που θα αναζητούνται μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση θα αναζητήσει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την παρουσία του θα κάνει τη διαφορά εντός του αγωνιστικού χώρου. Όπως είναι λογικό, αυτές οι κινήσεις θέλουν μεγάλη υπομονή, κάτι που το γνωρίζουν στην Ελλάς Σύρου. Η ομάδα στη δεύτερη χρονιά της στην Γ’ Εθνική, έπειτα και την κατάκτηση της 4ης θέσης , θέλει να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη χαρά στους Συριανούς φιλάθλους.

Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου

«Η διοίκηση του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντεμίρ Ζάχι, για μία ακόμα χρονιά στο νησί μας.

Ο Ντεμίρ Ζάχι  αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Στα 12 χρόνια του ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου. Έχει περάσει με επιτυχία από ΠΑΟ Ρουφ και Πανηλειακό, ενώ παράλληλα έχει 10 συμμετοχές στην Κ19 της Εθνικής Αλβανίας. Ντεμίρ σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ετικέτες: