Marek Dupnitsa, Explorabi Baia Mare, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου οι ομάδες που θα αγωνισθούν στο 3ο τουρνουά που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

2-4 Οκτωβρίου το Διεθνές τουρνουά Πετοσφαίρισης

Για τρίτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης, το οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Φοίνικας Σύρου.

Η Σύρος μέσω του Φοίνικα έχει γίνει το κέντρου του Βόλεϊ, αφού η πρωτεύουσα των Κυκλάδων σε τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις. Αυτή τη χρονιά, στη Σύρο θα βρεθεί και ο πρωταθλητής Ελλάδας, που δεν είναι άλλος από τον ΠΑΟΚ και μαζί με τον Φοίνικα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με αντιπάλους που θα αγωνισθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στη Σύρο θα έρθουν ακόμη η πρωταθλήτρια ομάδα της Βουλγαρίας Marek Dupnitsa και από την Ρουμανία η Explorabi Baia Mare. Η ομάδα από την Ρουμανία θα πάρει μέρος όπως και ο Φοίνικας στο Cev Cup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το 3ο Διεθνές τουρνουά

"Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου διοργανώνουν το 3ο Διεθνές Τουρνουά Πετοσφαίρισης Νοτίου Αιγαίου. Το τουρνουά αυτό γίνεται θεσμός και την φετινή χρονιά με την συμμετοχή του νταμπλούχου ΠΑΟΚ , της Πρωταθλήτριας Βουλγαρίας για 4 συνεχόμενες χρονιές Marek Dupnitsa, ομάδων που συμμετέχουν στο Champions League 2016, της Explorabi Baia Mare (Ρουμανίας) και του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ ομάδων που συμμετέχουν στο CEV CUP, αναμένεται να προσφέρει απίστευτες "ευρωπαϊκές" συγκινήσεις.

Για τρίτη συνεχή χρονιά τα βλέμματα του ελληνικού βόλεϊ και όχι μόνο θα είναι στραμμένα στη Σύρο, το νησί που ζει για το βόλεϊ. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 2-4 Οκτωβρίου 2015.