Ο Χρήστος Καφτηράνης πρόεδρος του ΤΑΑ και ο Αντώνης Ρούσσος στον Ερασιτέχνη

Νέα ενισχυμένη διοίκηση για τον Φοίνικας Σύρου - ONEX

Ο Χρήστος Καφτηράνης αναλαμβάνει, μετά τις αρχαιρεσίες που προηγήθηκαν, πρόεδρος του ΤΑΑ και αντικαθιστά τον Αντώνη Ρούσσο, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του ερασιτέχνη. Ο κ. Καφτηράνης μαζί του, στο τριμελές συμβούλιο του ΤΑΑ, θα έχει τους Αντώνη Ρούσσο και Κωνσταντίνο Νικολούζο. Ο κ. Ροσσολάτος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν αντιπρόεδρος στο ΤΑΑ, θα έχει την ίδια θέση όμως αυτή τη φορά στον ερασιτέχνη. Ο Φοίνικας, μετά τις εκλογές και τις αρχαιρεσίες, ξεκινά τον σχεδιασμό για το χτίσιμο της νέας ομάδας, με την ONEX να είναι και πάλι ο βασικός χορηγός και ουσιαστικά ο χρηματοδότης, ο οποίος κρατά «ζωντανό» το «Πειρατικό». Οι στόχοι και πάλι θα είναι υψηλοί, καθώς άπαντες θέλουν να συνεχίσουν πάνω στην ίδια επιτυχημένη συνταγή. Φέτος βέβαια το πρωτάθλημα θα έχει αρκετές ιδιομορφίες, καθώς κανείς δεν ξέρει με την έναρξη των αγώνων, αν θα επιτρέπονται οι θεατές εντός κλειστού, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η φετινή Volley league.

Το «Πειρατικό» έχοντας στέρεες βάσεις θα επιδιώξει να χτίσει μία ισχυρή ομάδα, η οποία θα είναι ανταγωνιστική εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και η νέα διοίκηση θέλει να βάλει σε νέα «μονοπάτια» τη λειτουργία του Φοίνικα κι εκτός γηπέδου. Ο νέος πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρήστος Καφτηράνης είναι αρκετά γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Σύρου, αφού έχει διατελέσει προπονητής σε ομάδες του νησιού και μάλιστα έχοντας καταγεγραμμένες μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, αλλά και του ΤΑΑ

Πρόεδρος: Ρούσσος Αντώνιος

Αντιπρόεδρος: Ροσσολάτος Ισίδωρος

Γραμματέας: Σολάρης Αντώνιος

Γενικός Αρχηγός: Αλτουβάς Γεώργιος

Ταμίας: Ρηγούτσος Ιωσήφ

Έφορος υλικού: Πρίντεζη Αγγελική

Έφοροι πετοσφαίρισης: Νικολούζος Κωνσταντίνος, Λουλού Ιωάννα και Καλούδης Παναγιώτης

H διοίκηση της επαγγελματικής ομάδας θα διενεργείται από το υπό σύσταση ΤΑΑ με πρόεδρο τον Χρήστο Καφτηράνη, αντιπρόεδρο τον Αντώνη Ρούσσο και μέλος τον Κωσταντίνο Νικολούζο.

 

«Είναι τιμή για μένα να εκπροσωπώ την μεγάλη αυτή ομάδα»

Ο Νέος πρόεδρος του ΤΑΑ Χρήστος Καφτηράνης μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την νέα σελίδα που ανοίγει ο Φοίνικα Σύρου – ONEX, αλλά και για την απόφασή του να αναλάβει τα ηνία του… Πειρατικού.

«Κλήθηκα να ηγηθώ μιας ομαδικής προσπάθειας, σε μια δύσκολη συγκυρία, για να μη πάει χαμένη όλη η προσπάθεια όλων των προηγούμενων συμπολιτών μας, που με αγάπη και μεγάλη προσπάθεια οδήγησαν την ομάδα μας σε μια διαρκή και πετυχημένη πορεία. Πιστεύω ότι κανείς άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προσπάθεια. Είναι τιμή για μένα να εκπροσωπώ την μεγάλη αυτή ομάδα. Χαίρομαι που δίπλα μου θα έχω μια ομάδα αξιόλογων συμπολιτών μας και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τη λειτουργία της και γενικότερα την άνθρωπο γεωγραφία του βόλεϊ. Τέλος είμαστε όλοι ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί σε αυτήν την προσπάθεια θα έχουμε την στήριξη του βασικού χορηγού της Ομάδας μας και μιλώ για την ONEX και προσωπικά του πρόεδρου της του κ. Πάνο Ξενοκώστα. Η προσπάθεια θα είναι ομαδική για να φτιάξουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας όχι μόνο τον κόσμου του βόλεϊ, αλλά όλους τους συμπολίτες μας για φτιάξουμε αυτό που όλοι μας πιστεύω πως θέλουμε. Μια ομάδα - Ένα νησί!!! Πρέπει όμως να πω και μια μεγάλη αλήθεια... Χωρίς την ONEX και την οικονομική της στήριξη δεν θα υπήρχε συνέχεια! Ο στόχος μας είναι μια ανταγωνιστική ομάδα σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στη λειτουργία της. Θα μου επιτρέψτε να μη πω περισσότερα. Κάποια στιγμή θα γίνει μια συνέντευξη τύπου και θα μιλήσουμε για όλα... Τώρα πρέπει να τρέξουμε κάποια διαδικαστικά θέματα και κυρίως μαζί με τον προπονητή να "κτίσουμε" την ομάδα μας. Την ομάδα που εκπροσωπεί όχι μόνο το νησί μας αλλά όλες τις Κυκλάδες».