Η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης, μετά από συντονισμένες ενέργειες, συμφώνησε με τις Εβίτα Ξηντάρα και Αθηνά Δημητριάδου

Δύο ακόμη αθλήτριες θα φορέσουν τα χρώματα του Α.Ο. Θήρας

Γεμίζει σιγά – σιγά το ρόστερ του Α.Ο. Θήρας, καθώς η διοίκηση της ομάδας κάνει το δικό της… αγώνα, καθώς θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το κυκλαδίτικο σωματείο, που αγωνίζεται με επιτυχία στην Volley League γυναικών, θέλει να συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς και να είναι ανταγωνιστικό για ακόμη μία σεζόν.

Η διοίκησης της ομάδας μέσα σε λίγες ώρες έκλεισε δύο αθλήτριες, οι οποίες θα μπορέσουν να ενισχύσουν το ρόστερ, δίνοντας ακόμη περισσότερες λύσεις. Στη Σαντορίνη με τα χρώματα του Α.Ο. Θήρας θα αγωνίζονται για τη σεζόν 2024-25 τόσο η Εβίτα Ξηντάρα, όσο και η Αθηνά Δημητριάδου.

Η Εβίτα Ξηντάρα άρχισε την καριέρα της από τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς (2012-2017) και συνέχισε στη Θέτιδα Βούλας (2017-2020), στον Παναθηναϊκό (2020-2022) και την Α.Ε.Κ. (2022-2024).

Από την άλλη πλευρά, η Αθηνά Δημητριάδου άρχισε την αγωνιστική της καριέρα σε γερμανικές ομάδες και συνέχισε σε ομάδες πανεπιστημίων της Αμερικής. Συγκεκριμένα από το 2016 έως σήμερα έχει αγωνιστεί από μία χρονιά στις: Women VCO Berlin II, Women VCO Schwerin, Women VCO Berlin, Women Hofstra Univ., και Women New Mexico Univ.

 

Ο Α.Ο. Θήρας αναφέρει για τη συμφωνία του με την Εβίτα Ξηντάρα

Με την Σεβαστιανή (Εβίτα) Ξηντάρα ενισχύουμε την ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο Volley League γυναικών 2024-2025.

Γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 1993 η 31 ετών Σεβαστιανή έχει ύψος 1,73μ. και αγωνίζεται ως λίμπερο.

Η Σεβαστιανή ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΖΑΟΝ Κηφισιάς (2012-2017), και συνέχισε στη Θέτιδα Βούλας (2017-2020), στον Παναθηναϊκό (2020-2022) και στην Α.Ε.Κ. (2022-2024).
“Είναι ένα νέο ξεκίνημα για εμένα με την ομάδα του Α.Ο. Θήρας και πραγματικά με βρίσκει τρομερά ενθουσιασμένη! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ειδικά τον πρόεδρο για την προσέγγισή του και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπό μου! Οι στόχοι που θέτουμε φέτος είναι υψηλοί και θα δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε! Εύχομαι να έχουμε υγεία, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας!” δήλωσε η αθλήτρια με την υπογραφή της συμφωνίας της με τον Α.Ο. Θήρας.

Ως διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζουμε τη Σεβαστιανή (Εβίτα) Ξηντάρα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε μία αθλητική περίοδο με υγεία και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων της!

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας για την απόκτηση της Αθηνάς Δημητριάδου

Με την Αθηνά Δημητριάδου ενισχύουμε την ομάδα μας!

Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Ελληνογερμανίδα αθλήτρια Αθηνά Δημητριάδου για την αγωνιστική περίοδο Volley League γυναικών 2024-2025.
Γεννημένη στις 6 Ιουνίου του 2000 στη Γερμανία η 24χρονη Αθηνά, έχει ύψος 1.95μ, και αγωνίζεται ως κεντρική.

Η Αθηνά ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα σε γερμανικές ομάδες και συνέχισε σε ομάδες πανεπιστημίων της Αμερικής. Συγκεκριμένα απο το 2016 έως σήμερα έχει αγωνιστεί από μία χρόνιά στις : Women VCO Berlin II, Women VCO Schwerin, Women VCO Berlin, Women Hofstra Univ., και Women New Mexico Univ.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στην πατρίδα μου για να παίξω βόλεϊ για τον ΑΟ Θήρας. Είναι το όνειρο μου που έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ να έρθω στη Σαντορίνη και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γιά την επιτυχία της ομάδας! Ευχαριστώ την διοίκηση που μου δίνει αυτή την ευκαιρία!” τόνισε στις δηλώσεις της η νέα κεντρική του Α.Ο. Θήρας.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει την Αθηνά Δημητριάδου και της εύχεται μία νέα σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών και ομαδικών της στόχων.

Ετικέτες: