Συλλήψεις σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

  • Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023 - 14:30

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Σύλληψη (6) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 04-06-2023 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας 31, 31, 32, 35 και 46 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις εξωτερικού. Το πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Νάξο

Την 07-06-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 26χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,1 γραμμ. κάνναβης.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Νάξο

Την 07-06-2023 το βράδυ συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 43χρονος αλλοδαπός γιατί εντοπίσθηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο

Την 07-06-2023 το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση εξωτερικού. Τα πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη (4) ατόμων για αυθαίρετες σε κατασκευές και κατάληψη αιγιαλού στη Ρόδο

Την 07-06-2023 συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Ρόδου και Αρχαγγέλου:

α) τρεις ημεδαποί ηλικίας 43, 56 και 57 ετών γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος τα οποία καταλάμβαναν παράνομα τμήμα ζώνης αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων κατασκευών και ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση.

β) 35χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες κατασκευής περίφραξης οικοπέδου.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παράνομη εγκατάσταση – (κατασκήνωση) στην Κω

Την 07-06-2023 το απόγευμα συνελήφθησαν συνελήφθη στη Κω, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις ημεδαποί οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.