Συνεχίζεται δυναμικά η ανακύκλωση σε πλαστικά καπάκια στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Νέο φορτίο… αγάπης για τα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων Σύρου

Ένα ακόμη μεγάλο φορτίο από ανακύκλωση πλαστικών καπακιών, έγινε οικονομική βοήθεια και στήριξη προς τη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου, στο πλαίσιο της δράσης “ένα καπάκι βοηθά ένα παιδάκι, πολλά καπάκια βοηθούν πολλά παιδάκια”, η οποία “τρέχει” τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ειδικότερα, προ ημερών αναχώρησε ένα ακόμη φορτηγό γεμάτο με πλαστικά καπάκια για την Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακύκλωσης και οι συμμετέχοντες κάτοικοι της Σύρου που στηρίζουν τη δράση, να στείλουν νέο ηχηρό μήνυμα αγάπης προς τα παιδιά της Στέγης.

Πρόκειται για μία συγκινητική πρωτοβουλία που στηρίζεται από όλο το νησί και η οποία άρχισε προ ετών, από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό “Αερόστατο” στο Κάτω Μάννα και τη Μονάδα Ανακύκλωσης Υλικών “Λουμίδης Γιώργος” στα Χρούσσα, όπου και συγκεντρώνονται τα καπάκια.

Υπενθυμίζεται πως μέσα από τη συγκεκριμένη δράση ανακύκλωσης, οι τόνοι πλαστικών καπακιών δεν καταλήγουν στο ήδη κορεσμένο κύτταρο του ΧΥΤΑ Σύρου και μετατρέπονται σε κάλυψη των αναγκών της Στέγης. Για άλλη μία φορά, αξίζουν συγχαρητήρια οι εμπνευστές της δράσης στη Σύρο, αλλά και οι κάτοικοι που στηρίζουν ενεργά.