Προώθηση τουρισμού από ΕΟΤ

Προβολή των νησιών των Κυκλάδων

  • Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2014 - 06:10

Συνεχίζεται η τουριστική στρατηγική και η ανάλογη προσπάθεια της διεύθυνσης τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω προγραμματισμένων και οργανωμένων δράσεων προκειμένου να προβληθούν τα νησιά στο εξωτερικό.

Όσον αφορά στην προώθηση των νησιών των Κυκλάδων έχουν ξεκινήσει ήδη δράσεις οι οποίες θα συνεχίσουν έως τα μέσα Ιουνίου. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η διοργάνωση δημοσιογραφικού ταξιδιού πολωνικού καναλιού στα νησιά Μυκόνου, Τήνου, Άνδρου, Σύρου προκειμένου να υλοποιηθούν πέντε εκπομπές γαστρονομικού και τουριστικού ενδιαφέροντος, έχει προγραμματιστεί συνδιοργάνωση FAM TRIP με Ρώσους και Ουκρανούς πράκτορες στα νησιά της Τήνου, της Σύρου και της Άνδρου στα τέλη Μαΐου και συνδιοργάνωση δημοσιογραφικού ταξιδιού στα νησιά της Μήλου, της Πάρου και της Ίου, όπου θα παρευρεθούν τρεις σπουδαίοι δημοσιογράφοι της Μεγάλης Βρετανίας. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη το δημοσιογραφικό ταξίδι στα νησιά της Πάρου, της Σίφνου, της Μήλου, της Κύθνου και της Ίου, το οποίο το καλύπτουν τρεις δημοσιογράφοι της Αυστραλίας.

Η Μύκονος θα έχει την τιμητική της μέσα από την συνδιοργάνωση fam trip με συμμετοχή Αυστριακών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, του γραφείου του ΕΟΤ Αυστρίας και της αεροπορικής εταιρείας Flyniki.

Τέλος στα πλαίσια των δράσεων για την προώθηση του τουρισμού και των ελληνικών νησιών έχει

προγραμματιστεί δημοσιογραφικό ταξίδι Αμερικανού δημοσιογράφου -blogger στα νησιά Πάρος, Σίφνος, Μήλος, Ίος, Κύθνος και Σαντορίνη.

Ετικέτες: