"Scorpios" και "Nammos" βάζουν «λουκέτο» λόγω κρουσμάτων Covid-19

  • Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2020 - 15:53

Αναστέλλεται η λειτουργία δύο εκ των γνωστότερων μπαρ - εστιατορίων του νησιού των ανέμων, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκου Χαρδαλιά, καθώς όπως προέκυψε μετά από μαζική πραγματοποίηση τεστ, υπάλληλοι των δύο επιχειρήσεων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, στον "Scorpios" βρέθηκαν δύο υπάλληλοι θετικοί, ενώ στο "Nammos" 11 εργαζόμενοι. Ανησυχία προκαλεί η μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, η οποία όμως έχει αναφερθεί σε διάφορα ΜΜΕ, πως αρκετοί εργαζόμενοι της δεύτερης επιχείρησης είχαν σταματήσει να εργάζονται πριν τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ και ενδεχομένως να έχουν ήδη ταξιδέψει προκειμένου να επιστρέψουν στον τόπο μόνιμης διαμονής τους.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Χαρδαλιά, με στόχο την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και προσφοράς οινοπνευματοδών ποτών (bar restaurants) στη νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες "Nammos" στην παραλία Ψαρού και "Scorpios" στην περιοχή Παράγκα, από 1η Σεπτεμβρίου και ώρα 22.00 έως 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 07:00, για επιτακτικούς λόγους σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου Covid-19.

 

Ετικέτες: