Η “Κοινή Γνώμη” μέσα από την οπτική των Δημάρχων

  • Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, 2022 - 06:13

Λευτέρης Καραΐσκος: ∆ήµαρχος Αµοργού

«Εύχοµαι στην Κοινή Γνώµη να συνεχίζει για πολλά χρόνια ακόµη, σε έντυπη και ηλεκτρονική µορφή, το σηµαντικό ενηµερωτικό της έργο. Μέσα από τις σελίδες της και τα ρεπορτάζ της να προβάλει τις Κυκλάδες µας και να αναδεικνύει τη σπουδαιότητα και το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Καλή δύναµη και καλή επιτυχία για τα επόµενα χρόνια».

Ευθαλία Παπαδοπούλου: ∆ήµαρχος Φολεγάνδρου

«Με αφορµή το κλείσιµο των 40 χρόνων από το ξεκίνηµα της έκδοσης της εφηµερίδας σας, σας ευχαριστούµε για την µέχρι τώρα εποικοδοµητική συνεργασία µας και την ανάδειξη των ζητηµάτων που αφορούν τη Φολέγανδρο και  όλα τα νησιά µας γενικότερα.

Προβάλετε και αναδεικνύετε  επαρκώς θέµατα που µας απασχολούν όλους.

Ευχόµαστε η "Κοινή Γνώµη" να συνεχίσει την έγκαιρη και έγκυρη ενηµέρωση για πολλά χρόνια ακόµη».

Σταµάτης Γαρδέρης: ∆ήµαρχος Κύθνου

«Σας εκφράζουµε θερµές ευχές για την επέτειο των 40 χρόνων κυκλοφορίας της εφηµερίδας Κοινή Γνώµη. Ευχαριστούµε για την πολύτιµη συνεργασίας µας και για την αντικειµενική και έγκυρη πληροφόρηση που παρέχετε στους κατοίκους των Κυκλάδων. Ευχόµαστε να συνεχίσετε το έργο σας µε την ίδια πίστη και ζήλο για ενηµέρωση».

Αναστάσιος Φαρούπος: ∆ήµαρχος Αντιπάρου

«Ευχόµαστε από καρδιάς πολλές και δηµιουργικές ευχές για τα σαράντα χρόνια παρουσία σας στο χώρο της δηµοσιογραφίας και να είστε πάντα κοντά στα νησιά και να αφουγκράζεστε τις ανάγκες των κατοίκων τους».

Ειρήνη Βελισσαροπούλου: ∆ήµαρχος Κέας

«Χαιρετίζουµε τα 40 γενέθλια της Κοινής Γνώµης, µια εφηµερίδα που έχει αποδείξει την αξία της στο πέρασµα τόσων χρόνων και της ευχόµαστε να γιορτάσει και τα 100. Με  έγκυρη και έγκαιρη ενηµέρωση, µε ισορροπηµένες απόψεις, µε ειδήσεις από όλες τις Κυκλάδες κρατάει το ενδιαφέρον των αναγνωστών της .∆ίνει έµφαση πέρα από την καθηµερινότητα στον πολιτισµό και αθλητισµό στις καλές ειδήσεις της ηµέρας που σε άλλες περιπτώσεις θα πέρναγαν στα ψιλά γράµµατα. Συµβάλλει στην τρέχουσα ενηµέρωση  για τα έργα και τις καλές πρακτικές των ∆ήµων µας. Η ενηµέρωση στην ηλεκτρονική της έκδοση δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη της να έχει τρέχουσα κάλυψη για τα τεκταινόµενα. Καλή συνέχεια στον αγώνα της επικοινωνίας και της επαφής µε τους αναγνώστες».

Γιάννης Σιώτος: ∆ήµαρχος Τήνου

«40 χρόνια στο µετερίζι της µαχόµενης δηµοσιογραφίας συµπλήρωσε η εκλεκτή εφηµερίδα «Κοινή Γνώµη».

Η επέτειος της επιτυχηµένης, συνεχούς και αδιάλειπτης κυκλοφορίας της, είναι ένα γεγονός που τιµά τις Κυκλάδες και παράλληλα έχει σηµαδεύσει ανεξίτηλα την εποχή της τυπογραφίας από τα πρώτα δύσκολα βήµατά της µέχρι τη σηµερινή σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο της έντυπης ενηµέρωσης.

Με υπευθυνότητα, αντικειµενικότητα, δεοντολογία και µεράκι για έγκαιρη και έγκυρη ενηµέρωση κατάφερε εδώ και τέσσερις δεκαετίες να είναι το σηµείο αναφοράς για τις Κυκλάδες, αποτελώντας ένα σπουδαίο µέσο σύνδεσης και επικοινωνίας όσων ζουν στην περιοχή.

Σταθερή στην πολύπλευρη ενηµέρωση - πληροφόρηση, η εφηµερίδα ήταν συνεπής στα καθηµερινά ραντεβού της για σχεδόν µισό αιώνα και συνεχίζει το ίδιο επιτυχηµένη να κρατά συντροφιά στο αναγνωστικό κοινό των Κυκλάδων.

Στους ιδρυτές, διεύθυνση, συντελεστές, συνεργάτες της εφηµερίδας σας εύχοµαι από καρδιάς θερµά συγχαρητήρια και καλή πορεία µε διαρκείς επιτυχίες, αποδοχή και καταξίωση».