Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πάρου Αρηίς

Παρουσίαση βιβλίου "Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με γιους στην εφηβεία"

  • Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:28

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 , παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Πάρου Αρηίς , στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Αρχίλοχος’’ το βιβλίο της  Αναστασίας Κουρουπού με τίτλο ‘’Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με γιους στην εφηβεία’’ . Παρουσίασε η ίδια η συγγραφέας και προλόγισε η Καννά Αικατερίνη Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Πάρου Αρηίς. 
Η συγγραφέας του "Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία" μας παρουσίασε το νέο βιβλίο της  με χιουμοριστικό αλλά συνάμα και συγκινητικό τρόπο μας μετέφερε εμπειρίες μαμάδων με γιους στην εφηβεία και απλούς μα  καθημερινούς τρόπους προσέγγισης των εφήβων και απτές λύσεις στα οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν. 
Τέθηκαν ουσιώδη ερωτήματα από το κοινό και ακολούθησε δημιουργικός διάλογος , με τον οποίο τέθηκαν και απαντήθηκαν καίρια επί του θέματος  ερωτήματα . 
Σας  ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ιδιαιτέρως την κ. Αργουδέλη Μαργαρίτα Πρόεδρο της Κοινότητας Παροικίας και τον κ. Λεοντή Μικέ Πρόεδρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Πάρου .
Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και το ξενοδοχείο "Όασις" και τον κ. Γιώργο Μπιζά για την φιλοξενία.