ΚΑΠΗ Σύρου

Δωρεάν διαδικτυακές ομιλίες από το "Κέντρο φ"

Ενημερώνουμε ότι το “Κέντρο φ”, σε συνεργασία με το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης,  πραγματοποιεί μια σειρά δωρεάν μηνιαίων διαδικτυακών ομιλιών με θέματα ψυχικής υγείας από τις 31 Μαρτίου 2021 έως τις 25 Αυγούστου 2021....

Επικοινωνία με το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον

Τα οφέλη των διαπροσωπικών σχέσεων στην ψυχική μας υγεία υπογραμμίστηκαν στην πρώτη ομιλία για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους ωφελούμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και κάθε ενδιαφερόμενο δημότη της Σύρου, άνω των 60 ετών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΚΑΠΗ του Δήμου...

«Ζω την τρίτη ηλικία χωρίς φόβο»

Τη δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακών ομιλιών από την επιστημονική ομάδα του «Κέντρου φ» θα προσφέρει στα μέλη του, στους ωφελούμενους  του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες το ΚΑΠΗ του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Το «Κέντρο φ» αποτελεί μια...

Το ΚΑΠΗ διατηρεί ενεργά το σώμα και το πνεύμα

Εκτός από ζωογόνο πηγή συνύπαρξης και αλληλεγγύης, το ΚΑΠΗ του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης αποτελεί επίσης χώρο κάλυψης πολιτιστικών αναζητήσεων, που διατηρεί αναμμένη τη φλόγα των δραστήριων μελών του για δημιουργία και έκφραση.

Η ανάπτυξη καλλιτεχνικών πυρήνων στους κόλπους του συμβάλλει...

Η δημιουργία δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα

Κάτοικοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας των Κυκλάδων θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κατά τη διάρκεια του επόμενου μήνα καλλιτεχνικά έργα μίας ομάδας ανθρώπων που με την όρεξη και το μεράκι τους μας υπενθυμίζουν ότι η δημιουργική έκφραση δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα.  

Στο πλαίσιο...

Αναστολή λειτουργίας ΚΑΠΗ Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν των νέων προληπτικών μέτρων που λήφθηκαν από το Υπουργείο Υγείας  (8/3/2020) για  την προστασία της δημόσιας υγείας και ιδίως για τον περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας  κορονοϊού,  το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σύρου - Ερμούπολης αναστέλλει τη λειτουργία του από τις  9...

Η μεγάλη «οικογένεια» των ΚΑΠΗ Σύρου διευρύνεται

Κατά 15% αυξήθηκε ο συνολικός αριθμός των μελών των ΚΑΠΗ της Σύρου από την αρχή της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου μέχρι και σήμερα.

Οι καρποί των προσπαθειών που καταβλήθηκαν κατά τους τέσσερις προηγούμενους μήνες, καθώς και τα...